NK VARAŽDIN

Mario Kovačević traži podršku s tribina

Objavljeno: 18.02.2022. 20:17

Zadnja izmjena: 18.02.2022. 20:26

Ove subote od 15.00 sati na gradskom nogometnom stadionu u Varaždinu na rasporedu je utakmica 17. kola Druge HNL između Varaždina i Cibalije.

Odlukom kluba, ulaz i za ovu utakmicu na tribine biti će besplatan uz obavezu donošenja EU COVID potvrde. Trener NK Varaždin Mario Kovačević poziva sve ljubitelje nogometa u Varaždina da dođu na utakmicu i podrže varaždinske nogometaše u njihovom nastojanju da osvoje nova tri boda i ostanu na vrhu Druge HNL. 

U prošloj utakmici Varaždin je podržalo oko 1.500 gledatelja, a i na susretu s Cibaliom očekuje se najmanje toliko.

- Ja vjerujem da moji dečki zaslužuju podršku s tribina. Mi se borimo, dajemo sve od sebe, zato pozivam naše navijače i ljubitelje nogometa da dođu u još većem broju. Mislim da sada imaju što za vidjeti na našem nogometnom terenu. Sada nam stvarno treba njihova pomoć, na početku nastavka natjecanja, kada je najteže. Treba nam njihova iskrena podrška, kakva je i do sada bila i ja im se na tome zahvaljujem. Onda ćemo i mi biti još bolji i odužiti se na pravi način. Najvažnije ja da mi tu podršku vratimo dobrom igrom i trkom i da to još nagradimo s golovima. Onda ćemo se na kraju svi zajedno veseliti, zato ih još jednom pozivam da dođu i da nas podrže, pozvao je navijače na sutrašnju utakmicu Mario Kovačević.

Podsjetimo se da je Varaždin prošle subote pobijedio Orijent 1919 i time dospio na prvo mjesto prvenstvene ljestvice Druge HNL, koje vodi u Prvu HNL.

Komentari