ČETVRTA NL ČAKOVEC - VARAŽDIN

Međužupanijska nogometna liga igra se i dalje prema dosadašnjem rasporedu

Objavljeno: 19.04.2021. 20:30

Zadnja izmjena: 19.04.2021. 20:48

Danas je održan plenum nogometnih klubova Četvrte NL Čakovec – Varaždin u prostorijama ŽNS Varaždin.

Međimurski klubovi najavljivali odustajanje od natjecanja, a svoje nezadovoljstvo temeljili su na igranju u uvjetima bez gledatelja i produljenjem sezone do prve polovice srpnje. Nakon rasprave na današnjem Plenumu dogovoren je nastavak prvenstva u prema rasporedu kao što je bio i do sada, uz mogućnost dodatnog razgovora i izjašnjavanja klubova o igranju dva kola u srijedu, kako bi se skratilo prvenstvo. 

Plenum su vodili Nenad Horvatić predsjednik ŽNS Varaždin, Ivan Novak glavni tajnik ŽNS Varaždin, Mato Kljajić predsjednik NS Međimurje i Neven Šprajcer, koordinator za sva natjecanja HNS-a.

- Što se tiče igranja bez gledatelja, takve odluke nisu u nadležnosti županijskih nogometnih saveza pa niti ne možemo donijeti odluku o prisustvu gledatelja na utakmicama Četvrte nogometne lige Čakovec - Varaždin. Razgovori oko promjene sustava natjecanja sada isto više ne dolaze u obzir jer je odigrano više od polovice prvenstva, pa smo ga obavezni odraditi u ovom formatu do kraja, pojasnio je na kraju Nenad Horvatić, predsjednik ŽNS Varaždin.

 

Komentari