"Medvjedi" puni samopouzdanja u borbu protiv "bikova"

Objavljeno: 06.12.2011. 16:38

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Hokejaše Medveščaka očekuje teško gostovanje u Salzburgu kod branitelja naslova i izravnog suparnika za drugu poziciju Red Bulla, piše Ante Dubravac za SportNet.

Odličan početak sezone, kraća stanka zbog ozljede i opet povratak u velikom stilu učinak je Grega Daya u dosadašnjem dijelu natjecanja.

- Ove sezone se osjećam puno bolje u momčadi. Prošle sam u Medveščak stigao kasnije. Teško se prilagoditi, s dečkima, ali i ostalim stvarima, kada u novi klub dođeš tijekom sezone. Sada je sasvim drukčije, ove smo sezone u momčadi svi jako bliski i zabavno je - ističe Day.

Nakon što je prošli mjesec zbog ozljede propusti nekoliko utakmica Day se u momčad vratio s pogotkom i tri asistencije.

- Lijepo je vratiti se u momčad na takav način, ali za moje bodove su svakako zaslužni i suigrači iz moje linije. S njima je jako jednostavno igrati - naglasio je Amerikanac.

Unatoč pobjedi protiv Capitalsa Day smatra da to nije bila baš najbolja predstava.

- To nije bila naša najbolja utakmica. Ali s obzirom da u posljednje vrijeme imamo puno samopouzdanja, pronašli smo način kako da ih pobijedimo. Svjesni smo da imamo dobru momčad, ali i da moramo igrati svih 60 minuta ako želimo pobijediti - naglasio je jedan od najboljih "medvjeda" ove sezone.

Na kraju je Day rekao i nekoliko riječi o današnjem suparniku.

- Čeka nas težak dvoboj jer smo izjednačeni na tablici, ali i tim više što igramo kod njih. Oni su jako dobri na svom ledu, čak imaju i najbolju statistiku u ligi što se tiče domaćih utakmica - naglasio je Day.


Izvor: hrsport.net

Komentari