NK VARAŽDIN

Momčad NK Varaždin pripreme nastavlja na Čiovu

Objavljeno: 13.12.2022. 08:47

Zadnja izmjena: 13.12.2022. 08:58

Foto: Arhiva

Nakon sedmodnevnih priprema u Varaždinu i prve pripremne utakmice u Lendavi s Naftom, momčad varaždinskog prvoligaša otputovala je na Čiovo.

NK Varaždin, u sklopu priprema za nastavak sezone u SuperSport HNL-u nalazi se na sedmodnevnim pripremama na Čiovu. Nakon tog dijela priprema igrači će biti slobodni za božićne blagdane, pa se vraćaju treninzima i nakon Nove godine ponovo putuju na Čiovo na dodatnih sedam dana priprema.

U tom periodu za sada su prema najavi dogovoreni prijateljski susreti sa  Šibenikom, mađarskim Honvedom, Slaven Belupom, a za generalku je predviđen susret s momčadi Domžala iz Slovenije.

Podsjetimo se da je NK Varaždin trenutno na 5. mjestu prvenstvene ljestvice s 22 osvojena boda i utakmicom manje. Na 4. poziciji je Slaven Belupo s četiri boda više, a na 6. mjestu Istra 1961 s 20 bodova. Prvi prvenstveni susret igrat će u srijedu, 18. siječnja 2023. godine s početkom u 15,00 sati kod momčadi HNK Gorica, u odgođenom susretu 17. kola SuperSport HNL-a. Nakon toga slijedi prvo proljetno kolo, 18. kolo s rasporedom za vikend 21. i 22. siječnja. U tom kolu Varaždin je domaćin zagrebačkoj Lokomotivi. Tim susretom bit će završen drugi krug natjecanja u SuperSport HNL-u.

Komentari