NK VARAŽDIN

Može li Varaždin bolje u susretu s Istrom 1961?

Objavljeno: 22.07.2022. 13:06

Zadnja izmjena: 22.07.2022. 13:11

NK Varaždin večeras igra susret 2. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige. Gostuje u Puli kod momčadi NK Istra 1961.

Nakon rezultatski minimalnog poraza u 1. kolu do Slaven Belupa, Varaždinci za protivnika imaju još jednu momčad koja će se najvjerojatnije boriti za pozicije pri dnu prvenstvene ljestvice. Tako će to biti još jedan test trenutne kvalitete i mogućnosti momčadi NK Varaždin.

Nakon prikazane igre i poraza od susjeda iz Koprivnice ponovo su se, u varaždinskim sportskim krugovima mogle čuti tvrdnje kako se s „drugoligaškom“ ekipom ne mogu postizati bolji rezultati u Prvoj ligi. Na kraju i trener NK Varaždin Mario Kovačević nakon prošle utakmice naglasio je potrebu za nekoliko iskusnijih prvoligaških igrača.

Treba više...

U najavi utakmice u Puli Kovačević traži od svojih igrača više agresivnosti u duelima i htijenja za pobjedom. Istra je također u prošlom kolu doživjela poraz, pa će sigurno pokušati popraviti dojam na Varaždincima.   

- Za ovu utakmicu ne mogu računati na Vuka, Stolnika, Šegi i Škaričića, ali su zato tu Lamina Ba i Luka Jelenić. Vjerujem da možemo popraviti našu igru u duelima ali moramo biti i trkčaki bolji. Moramo uspostaviti našu prepoznatljivu pas igru, pa onda kroz takvu kombinatornu igru doći do pogotka, najavio je Kovačević.

Istra 1961 i Varaždin otvaraju 2. kolo SuperSport HNL-a susretom koji počinje večeras od 20,00 sati.

Komentari