NK VARAŽDIN

Na prijateljskoj utakmici u Budimpešti teško ozlijeđena dva igrača NK Varaždin

Objavljeno: 22.12.2022. 19:42

Zadnja izmjena: 22.12.2022. 19:47

Foto: Arhiva

NK Varaždin odigrao je pripremu utakmicu protiv Honveda u Budimpešti i pobijedio 2:1. Međutim, utakmicu su obilježila dvije ozljede varaždinskih igrača, pa je utakmica trajala čak 120 minuta.

Najprije je stradao Matija Katanec koji je dobio kopačkom u glavu, a posebno neizvjesno bilo je nakon što je golman Oliver Zelenika ostao nepomično ležati. Njega je  ozlijedio napadač Honveda Bounacar Traore. Prema pisanju germanijak.hr Oliver u prvi trenutak nije osjećao noge, bio je nepomičan ispod s Pobjeda Varaždina nad Honvedom u Budimpešti zamalo je imala kobni završetak.

"Hvala Bogu, upravo su nam javili da je Oliver sada puno bolje, da osjeća noge i da je čak i već lagano stao na njih. Sigurno će ostati u bolnici tijekom noći, ali doktori su jako optimistični. Matiji Katanecu će pak šivati glavu na dva mjesta, ali i on je dobro", rekao je Sportskim novostima trener Varaždina Mario Kovačević i nastavio: "Dogode se takve stvari u nogometu. Znam da je izgledalo ružno i opasno, ali dogodi se. Inače je utakmica bila vrlo korektna, svi su se dečki ponašali iznimno sportski. Doista ne krivim nikoga za to što se dogodilo".

 Kovačević je na utakmici koristio usluge 24 igrača, a golove u 2:1 pobjedi Varaždina zabili su Tonio Teklić iz kaznenog udarca i Michele Šego.

Komentari