Naglich i Martinović pojačali Medveščak

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 15.07.2011. 15:09

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: medvescak.com

Dvadesetšestogodišnji obrambeni igrač Saša Martinović i 27-godišnji napadač Adam Naglich novi su igrači KHL-a Medveščak Zagreb.

Saša Martinović potpisao je ugovor na jednu sezonu, dok će Adam Naglich kroz probni rok pokušati impresionirati stručni stožer i trenere te si priskrbiti ugovor za sezonu.

– Saša Martinović dolazi u Zagreb iz snažne njemačke lige i vjerujemo da će njegovo iskustvo na pozicjii braniča doprinijeti našoj obrani i igri u sljedećoj sezoni. Martinovićev odabir vezan je i uz mogućnost eventualnog osnaživanja hrvatske hokejske reprezentacije – kratko je izjavio Markoantonio Belinić iz Medveščaka.

– Adam Naglich u Zagreb dolazi na probni rok po preporuci naših skauta i sportske agencije u Sjevernoj Americi. U Medveščaku će provesti do osam tjedana u kojima očekujemo da stručni stožer razmotri i ocijeni njegove igračke kvalitete nakon čega, ako su mišljenja pozitivna, možemo početi razgovarati o sezonskom ugovoru – rekao je Markoantonio Belinić iz Medveščaka i dodao:

– Naglich je mlad, snažan i brz igrač, a i podrijetlom je iz Hrvatske što je za njega velika prednost. No, odluke u konačnici donose trener i njegov stručni stožer.

Momčadi KHL Medveščaka Saša Martinović i Adam Naglich pridružit će se krajem srpnja, dok će premijeru pred zagrebačkom publikom imati na 2. memorijalnom turniru Ferdo Spajić od 2. do 4. rujna 2011. u Domu Sportova!

Komentari