NK PLITVICA GOJANEC

NK Plitvica novim snaga kreće u nastavak sezone

Objavljeno: 11.03.2022. 18:46

Zadnja izmjena: 11.03.2022. 18:55

U sklopu priprema proslave 50 godišnjice djelovanja NK Plitvica iz Gojanca, koja će se održati sljedeće godine nizom sportskih aktivnosti, već sada su počele neke aktivnosti. 
Početkom godine dosadašnje vodstvo kluba, koje je volonterskim radom  dugo godina uspješno kormilarila klubom i obilježila sijane rezultate
minulih godina, prepustila je svoju ulogu mlađoj generaciji uglavnom
bivšim nogometašima i ljubiteljima kluba te donijela novi sveži val i
vedru atmosferu i mnogo novih pozitivnih vibracija sadašnjoj
generaciji.

Rezultati romjene već su vidjljivi. Uređene su nanovo klupski prostori i garderobe, zajednička dvorana, prijemni prostor, kao i travnati tereni.
Iako rezultati na ljestvici pred posljednja pozicija u Četvrtoj NL Čakovec - Varaždin ne govori o uspješnoj jesenjoj sezoni, novo vodstvo pobrinulo se da se klub igrački stabilizira  u nastavku prvenstva. Nekoliko novih igrača
s novim/stari trenerom Dragom  Posavec, s kojim su postignuti najveći
uspjesi kluba. Tako je Plitvica bila dva puta županijski prvak, te su dva puta su bili u šesnaestini finala Kupa HNS-a.
Sve to daje optimizam za nastavak prvenstva, a već na početku proljetnog dijela prvenstva ove nedjelje u 15.30 sati dočekuju ekipu NK Dubravka - Zagorac iz Turčina u derbiju začelja.


Velika pažnja posvećuje se i mlađim kategorijama koje su uključene u Nogometni centar Vidovec i uspješno nastupaju u određenim kategorijama. U svrhu priprema generacija U13 u susretu prijateljstva odigrala je susret sa svojim vršnjacima NK Sloboda iz Varaždina i golovima Gabrijela Bertovicha i Petra Mašića slavila pobjedu sa 2:1.

Komentari