NK VARAŽDIN

NK Varaždin - Bolnica na kraju grada, uoči dolaska Osijeka

Objavljeno: 20.10.2022. 18:47

Zadnja izmjena: 20.10.2022. 18:55

Nakon prolaska u osminu finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, malo teže izborenom pobjedom u Biogradu, u NK Varaždin okrenuli su se susretu SuperSport HNL-a protiv Osijeka.

Trener NK Varaždin Mario Kovačević ponovo ima problema sa sastavljanjem prve momčadi, a sve zbog ozljeda i bolesti. Međutim, najavljuje kako će biti spremni suprotstaviti se preporođenom Osijeku.

- Težak raspored poslije Hajduka i Dinama, dolazi nam ekipa koja je sada možda i u najboljoj formi. Pet pobjeda u nizu, novi trener, nove ideje i rezultati su došli. Međutim, mi igramo doma i nikoga se ne bojimo. Složit ćemo dobru ekipu koja će se nadigravati s Osijekom i sve ćemo učiniti da bodovi ostanu kod nas. Nakon što smo mogli, a nismo osvojili bodove protiv Hajduka ili Dinama, sada je vrijeme da ih osvojimo. Iako cijenimo i poštujemo Osijek i njihov igrački kadar, zaključio je Kovačević.

Susret 14. kola SuperSport HNL-a između Varaždina i Osijeka igra se u subotu, 22. listopada s početkom u 17,10 sati.

Što se igračkog kadra tiče trener Mario Kovačević ima desetkovanu momčad. Tako je situacija sljedeća:  Zelenika vjerojatno može, Pellumbi je počeo trenirati, ali teško da će konkurirati za ovu utakmicu, Ba je odigrao jedno poluvrijeme i nije spreman za cijelu utakmicu, Jozo Stanić vjerojatno može, imao je virozu i cijeli tjedan nije trenirao, Šego sigurno neće konkurirati, Vugrinec i Belcar su osjetili povrede prije Primorca pa nisu putovali,  Elezi će vjerojatno moći, Stolnik je uputan, Urata neće moći, Katanec vjerojatno neće moći, Vuka i Postonjskoga nema odprije, a Teklić je prošli tjedan bio bolestan, Brekala je isto uhvatila viroza, Banovec ima problema s oba gležnja.

Komentari