Nogometna subota

Nogometaši Varaždina povratak na pobjedničke staze traže protiv Croatije, Nedeljanec kod 'fenjeraša'

Objavljeno: 16.04.2016. 09:58

Zadnja izmjena: 16.04.2016. 12:37

Foto: Arhiva

Zaljubljenike u najvažniju sporednu stvar na svijetu iz Varaždinske županije danas od 16,30 sati očekuju nekoliko zanimljivih susreta.

Na teren danas izlaze nogometaši Varaždina u sklopu 23. kola 3.HNL Istok. Varaždinski nogometaši koji drže 13. mjesto lige na stadionu Varteksa ugošćuju momčad Croatije iz Đakova. Momčad Marija Ružića tako će protiv desetoplasirane momčadi lige tražiti povratak na pobjedničke staze. Nogometaši Podravine u isto vrijeme trebali su odigrati  podravski derbi protiv Koprivnice. No, derbi začelja u gradu Vegete prebačen je za srijedu.

Nedeljanec kod Čeva

U Međužupanijskoj ligi u subotu na teren ne izlazi ni jedan klub iz Varaždinske županije, no zato se igraju dva susreta u Prvoj županijskoj ligi. Vodeći Nedeljanec odlazi na noge posljednjeplasiranom Čevu, dok se u Selniku susreću domaća Plitvica i Orač.

U 2.ŽNL Zapad igraju sastaju se trećeplasirana Lepoglava i Vinica, a lokalni derbi igra se u Novoj Ves gdje igraju istoimeni domaćin i Podravac.

S drugim dijelom sezone danas startaju nogometaši u 2.ŽNL Istok. Jedini subotnji susret igra se u Tužnom gdje će snage odmjeriti domaća Sloboda i Trnje.

Komentari