Nogometna subota: Podravina protiv Međimurja, Varaždin ŠN kod Mladosti u Šemovcu

Objavljeno: 06.06.2015. 12:58

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: I. T.

S obzirom na to da je u nedjelju na rasporedu prijateljski susret između Hrvatske i Gibraltara, svi nogometaši iz Varaždinske županije na teren će u subotu.

Trećeligaši iz Varaždinske županije od 17,30 sati igraju susrete posljednjeg kola 3.HNL Sjever. Varaždinci koji su na 11. mjestu gostuju kod posljednjeplasirane Virovitice, dok Podravina u Ludbregu igra susjedski derbi protiv Međimurja.

U Međužupanijskoj ligi od 18 sati na rasporedu je osam susreta pretposljednjeg, 33. kola. Najbolje plasirani županijski predstavnik Zadrugar koji je na petom mjestu gostuje kod Zelengaja u Donjem Kučanu, dok osmoplasirani Jalžabet dočekuje Mladost Komet.

Posljednjeplasirana Ivančica ugošćuje gojanečku Plitvicu, dok pretposljednjoj selničkoj Plitvici na noge dolazi Novi Marof.

U isto vrijeme igra se i osam susreta u Prvoj županijskoj ligi. Vodeći Varaždin ŠN gostuje u Šemovcu kod Mladost, a drugoplasirani cestički Polet kod Nedeljanca. Razlika između ove dvije momčad je pet bodova. Slave li Cestičani, Varaždincima je dovoljan bod kako bi stigli do naslova. U derbiju kola sastaju se Varteks i Bednja u Jalkovcu. Varteksovci imaju najbolji napad i najbolju obranu lige, no Bednja je također u drugom dijelu sezone vrlo impresivna. Sve u svemu, očekuje nas vrlo neizvjestan susret.

U prostalim susretima sastaju se Dinamo i Lepoglava u Babincu, Sračinec i Rudar 47, Sloga i tuhovečki Polet u Slokovcu, Čevo i Dubravka u Podevčevu te Obreš i Podravac u Sv. Iliji.

I dok su nogometaši u 2.ŽNL Zapad završili sa sezonom, u istočnoj diviziji do kraja su ostala dva kola. Prvak margečanska Mladost ugošćuje topličku Mladost, drugoplasirana Budućnost u Vidovcu dočekuje Udarnik 32, dok trećeplasirana Mladost u Biškupcu ugošćuje Slobodu ŠN.

Na rasporedu je i susret u Beretinca između istoimenog domaćina i Slobode Tužno.

Komentari