Nogometna subota: Podravski derbi Plitvice i Zadrugara u Selniku

Objavljeno: 28.03.2015. 10:28

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Očekuje nas vrlo sadržajna nogometna subota, a susrete igraju nogometaši u Međužupanijskoj, Prvoj županijskoj ligi te Drugoj ŽNL Istok i Zapad.

U Međužupanijskoj ligi od 15 sati na rasporedu je podravski derbi između selničke Plitvice i Zadrugara. Plitvica je trenutno pretposljednja momčad lige s 13 osvojenih bodova, dok su nogometaši iz Hrastovskog najbolje plasirana ekipa iz Varaždinske županije. Nogometaši Danijela Kolaka drže peto mjesto lige s 31 osvojenim bodom, isti broj kao i četvrtoplasirani Centrometal.

U prvom dijelu sezone Zadrugar je pred domaćom publikom slavio 3:1, a sličan ishod mogao bi se ponoviti i u subotu s obzirom na veliku bodovnu razliku.

No, Selnik je vrlo domaćinska ekipa koja svakoga može iznenaditi pa nas očekuje vrlo zanimljiv susret.

Od županijskih predstavnika u subotu igra i Ivančica koja drži posljednje mjesto lige. Ivančane čeka težak posao s obzirom da gostuju kod Centrometala.

U Prvoj županijskoj ligi na rasporedu su tri susreta. Subotnji derbi igraju drugoplasirani Varaždin ŠN i Dinamo iz Babinca koji drži deseto mjesto. Iako su Varaždinci favoriti, neće im biti lako probiti obrambeni bedem Babinčana. 

U isto vrijeme Dubravka u Turčinu ugošćuje Rudar 47, dok Bednja u Beletincu dočekuje tuhovečki Polet.

Na teren će i nogometaši u 2.ŽNL Istok. U Mladost u Biškupcu ugošćuje Trnje, a u Beretincu se sastaju istoimeni domaćin i Udarnik 32.

U zapadnoj diviziji igraju Nova Ves i Mladost iz Družbinca.

Komentari