Odbojkašice Varaždin Volleya projurile Osijekom!

Objavljeno: 08.11.2015. 20:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Odbojkašice Varaždin Volleya upisale su u 5. kolu Prve B lige i drugu glatku 3:0 pobjedu u nizu. Nakon požeške Vallis Auree, Varaždinke su uvjerljivo slavile i u Osijeku kod četvrtoplasirane ekipe prošle sezone, po setovima 26:24, 25:22, 25:18.

Veliko zadovoljstvo iz Osijeka nam je prenio trener varaždinskih odbojkašica, Ivica Đolonga.

- Ne mogu opisati koliko sam sretan ne samo zbog pobjede nego i zbog načina na koji smo je ostvarili. Osijek je odlična ekipa, prošle su sezone Osječanke bile četvrte u ligi, i protiv nas su se sada predstavile u jako dobrom svjetlu. Baš zato raduje što su se naše cure u pravoj rovovskoj bitki sjajno othrvale tom pritisku, sa svakim novim poenom rasle u igri i bile najbolje kad je bilo najvažnije. Naime, i u prvom i u drugom setu Osijek je vodio sve tamo do 19. ili 20. poena, u prvom je mislim bilo i 23:21 za njih, a sve smo to prebrodili i na kraju uvjerljivo slavili – rekao je Ivica Đolonga pa još jednom podsjetio.

- Uoči Vallis Auree rekao sam da očekujem niz naših pobjeda. Dvije smo već povezali, cure su prava klapa i sve više igraju odbojku kakvu zamišljam da možemo i želimo igrati. Što je najvažnije, one same imaju sve više samopouzdanja i ne sumnjam uopće u nove lijepe trenutke varaždinske ženske odbojke.

Možda već idućeg vikenda, budući da u Varaždin dolazi stari znanac OK Don Bosco, koji ove sezone još nema pobjedu na kontu...

Komentari