Nogomet nakon korone

Odigrana prijateljska utakmice između Mladosti iz Varaždinskih Toplica i Novog Marofa

Objavljeno: 23.06.2020. 12:04

Zadnja izmjena: 23.06.2020. 12:13

U nedjelju je u Varaždinskim Toplicama odigrana nogometna utakmica, na prijateljski ogled igračima Mladosti došli su sportski prijatelji iz Novog Marofa.

Nakon što su nogometna natjecanja bila prekinuta i službeno završena zbog panedmije koronavirusa, igrači Mladosti i Novog Marofa dočekali su ispunjene uvjete za odigravanje prijateljske utakmice. Utakmica je organizirana zbog navijača i promocije kluba.

-Želimo dobre odnose s lokalnim klubovima, a prvi izvan Toplica je Novi Marof, koji je uvijek bio jači klub. I oni su jedva dočekali poziv, nisu igrali do sada jer imaju tehničku obnovu svog igrališta – rekao je dopredsjednik topličke Mladosti Igor Gluhak -Da nije bilo korone, borili bi se za vrh. Naš plan je jednostavan, korak po korak liga više kako stvaramo tehničke uvjete, s boljim igračima i boljim rezultatima, istaknuo je.

Utakmica je na stadion Mladosti dovela i gradonačelnika Novog Marofa, Sinišu Jenkača, koji podržava razvoj sporta i nogometa u svom gradu, ali i u susjednim mjestima. Mladost vrlo dobro surađuje i sa Županijskim nogometnim savezom Varaždin. Od 2018. klub je nositelj Nogometnog centra Varaždinske Toplice u kojem se djecu s područja grada kontinuirano i uspješno uči nogometnim tehnikama i razvoju vještina.

Komentari