KAJAK KANU KLUB VARTEKS

Održan tradicionalni 23. Memorijal Siniša Razlog

Objavljeno: 02.05.2019. 07:47

Zadnja izmjena: 02.05.2019. 08:13

Varaždinski veslači okupljeni u Kajak kanu klubu Varteks organizirali su tradicionalni 23. po redu Memorijal Siniša Razlog, koji je održan jučer na Praznik rada.

Na stazi od HE Varaždin pa do dravskog mosta u Varaždinu natjecalo se 78 ekipa iz Slovenija, BIH i Hrvatske. Dužina staze bila je 3,5 km a voženo je u više disciplina i uzrasnik kategorija.

Članovi KKK Varteks ponovo su ostvarili odlične rezultate. U mlađim uzrasnim kategorijama u redovima organizatora najbolji su bili Luka Vrbanec, David Šestak i Klara Dvorski. U konkurenciji seniora Dušan Brkušanin bio je prvi u kategoriji kajak, dok je Dino Šimek pobijedio u kategoriji turistički kajak. U parovima pobijedili su Ana Zajec i Damian Kukec, te Patrik Rauš i Davorin Šestanj u turističkim kategorijama. 

Zapažene rezultate postigli su i: Nikola Novosel, Veljko Milihram, Valentina Petrić, Mario Petrić, Alen Ozimec,  Aleksandar Brkušanin, Michel Ivić, Robert Rauš, Maja Štimac, Vladimir Štimac, Lovro Kukec, Željko Kukec, Jan Petrić, Ivo Gabud, Antonio Juraga, Leon Petrić, Darko Tomašek, Igor Krajcar, Nedjeljko MIšak i Darko Novosel.

 

Komentari