ŽRK KOKA

Ove godine više izravnih prijenosa utakmica 1. HRL za žene

HRS

Objavljeno: 07.09.2022. 08:50

Zadnja izmjena: 07.09.2022. 08:57

Prije početka svake sezone, Hrvatski rukometni savez i ove je, održao sastanak s klubovima 1. Hrvatske rukometne lige za žene. 

U posljednje dvije sezone pokrenut je cijeli niz akcija Hrvatskog rukometnog saveza s ciljem promocije natjecanja i klubova. Stoga su klubovima ukratko prezentirani svi detalji vezani uz marketinške obveze koje Hrvatski rukometni savez ima prema sponzorima, odnosno obvezama klubova prema HRS-u.

Istodobno, klubovi su dobili informacije o budućim izravnim televizijskim prijenosima na Sportskoj televiziji, pravilima livestreama, ali i medijskim obvezama klubova, odnosno želji HRS-a da promovira 1.HRL za žene na svim svojim kanalima i društvenim mrežama.

Naime, dogovorom Medijske prodajne kuće (MPK) i Sportske televizije ugovoreno je 25 izravnih prijenosa u sezoni koja nas očekuje. Rukometni dan bit će nedjelja, a najčešće vrijeme 17.00 sati. Moguće je naravno, da će se neki susreti na zahtjev Sportske televizije igrati i u nekim drugim terminima, ili čak subotom. Sportska televizija ima nacionalnu koncesiju i mogu je gledati svi građani Hrvatske bez posebnog plaćanja.

Posebna gošća razgovora klubova i HRS-a bila je magistra fizioterapije Vesna Hodić koja je predstavnike klubova upoznala s akcijom koja je pokrenuta putem Hrvatskog rukometnog saveza o prevenciji ozljeda u vrhunskom rukometu prema menstrualnom ciklusu. Cilj rada je unaprjeđenje ženskog zdravlja.

Komentari