Peto kolo 1.ŽNL: Varteks i Obreš u vječitom derbiju

Piše: eVaraždin

Objavljeno: 13.09.2014. 13:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Izvor: ilustracija

Nogometaši Mladost i Čeva danas od 17 sati u Šemovcu otvaraju 5. kolo Prve županijske nogometne lige, dok sutra slijedi preostalih sedam susreta lige.

U nedjelju od 17 sati sastaju se tako vodeća Bednja i Lepoglava u Beletincu, Dubravka i Polet iz Tuhovca u Turčinu, Varaždin Škola nogometa i Rudar 47 u Varaždinu, Podravac i Dinamo u Svibovcu Podravskom, Polet i Sračinec u Cestici te Nedeljanec i Sloga.

Derbi kola igraju Varteks i Obreš u Sv. Iliji. Ove sezone susreli su se u osmini finala Županijskog nogometnog kupa, a slavili su nogometaši iz Jalkovca rezultatom 2:1. Nogometaši iz Sv. Ilije namjeravaju im vratiti za poraz u kupu, no s velikim respektom ulaze u susret.

-Malo nas je uzdrmao poraz protiv Čeva u prošlom kolu, no idemo staviti glave skupa i probati se vratiti na pobjedničke staze. No, moramo biti oprezni jer je riječ o mladoj ekipi s vrlo dobrim napadačkim osobinama - istaknuo je Matija Hudoletnjak, veznjak Obreša. Iz jalkovečkog tabora također su oprezni s najavama, no nadaju se da će nastaviti pobjednički niz.

-Povezali smo četiri utakmice bez poraza i vjerujem da ćemo ponoviti igru u Županijskom kupu te se s pozitivnim rezultatom vratiti iz Sv. Ilije - zaključio je Zoran Kastel, trener Varteksa.

Komentari