Petrić zabio u bolnom porazu svog HSV-a

Objavljeno: 03.10.2011. 14:02

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: hsv.de

Hrvatski reprezentativac Mladen Petrić još je jednom pronašao put do mreže suparnika svojih Hamburžana, no njegova je momčad upisala novi bundesligaški poraz, piše Borna Rupnik iz sportneta.

Iako je HSV pobjedom kod Stuttgarta u prošlom bundesligaškom kolu dao naslutiti početak bijega s dna, Schalke je u nedjelju usprkos pogotku našeg Mladena Petrića odnio sva tri boda.

- Ovaj poraz ostavlja gorak, jako gorak okus. Dominirali smo igrom i odlično otvorili drugo poluvrijeme. Uz malo sreće moglo je sve završiti drukčije, samo smo trebali to dobro razdoblje okruniti pogotkom - izjavio je naš napadač poslije utakmice.

Dotaknuo se Petrić i primljenih pogodaka.

- Protivnički igrači ne smiju imati toliko slobode. Ali, sve u svemu, naša je partija bila dobra. Držali smo Schalke pod kontrolom – kazao je Petrić.

S tim stavom slaže se i Rodolfo Cardoso, trener HSV-a, te ističe kvalitetu svoje momčadi.

-Jedino nismo iskoristili svoje prilike, a Huntelaar je iz dvije šanse zabio dva pogotka. To je nama nedostajalo. Na kraju vjerujem da na ovakvoj izvedbi možemo graditi budućnost - iskoristit ćemo reprezentativnu stanku i naporno raditi, a onda će doći i željeni rezultati- završio je Petrićev trener.

Izvor: sportnet.hr

Komentari