NK VARAŽDIN

Počele pripreme za drugoligašku sezonu s novim trenerom

Objavljeno: 01.07.2021. 09:49

Zadnja izmjena: 01.07.2021. 10:07

Danas je održana prozivka igrača te su i službeno počele pripreme za drugoligašku sezonu NK Varaždin.

Novi trener Mario Carević i sportski direktor NK Varaždin Nikola Šafarić iznijeli su podatak da nitko od igrača nije otišao iz kluba.

- Imamo u klubu trenutno sve igrače pod ugovorima, iako još pregovaramo s nekoliko igrača. Dogovor je da do 12. srpnja, kada idemo na pripreme u Sveti Martin na Muri imamo puno jasniju situaciju što se tiče igrača. Igrači imaju neke želje, a i mi imamo neke želje, rekao je Šafarić.

Mario Carević iznio je plan priprema, tako je za ovaj tjedan predviđeno po jedan trening danas i sutra, a u subotu je na rasporedu dijagnostika.

- Od ponedjeljka krećemo u prave pripreme. Dogovoreno je sedam prijateljskih utakmica, a od 12. do 18. srpnja u Sveti martin na Muri. Što se tiče igračkog kadra i mene zanima tko će ostati, a tko ide, jer dosta je potencijalnih odlazaka i još neznamo na čemu smo, dodao je Carević. 

U medulinskom hotelu Belveder jučer je održan plenum klubova Druge HNL na kojem su izvučeni brojevi prema kojima je određen raspored natjecateljske sezone 2021./22, uz nazočnost koordinatora natjecanja HNS-a, Nevena Šprajcera, povjerenika Druge HNL, Josipa Breznog i predstavnika klubova.

U prvom kolu Druge HNL koje je na rasporedu 14. kolovoza sastat će se: Sesvete - Osijek II, Dugopolje - Jarun, Dubrava Tim Kabel - Rudeš, Orijent 1919 - Varaždin, Cibalia - Opatija, Inter - Croatia Zmijavci, Kustošija - Solin, BSK - Dinamo II.

Komentari