NK VARAŽDIN

Postonjski: "Našpanani" smo za utakmicu

Objavljeno: 12.02.2022. 08:20

Zadnja izmjena: 12.02.2022. 08:39

Danas od 13 sati NK Varaždin igra prvi susret proljetnog dijela Druge HNL. U goste i dolazi prvoplasirana ekipa momčad Orijen 1919.

Uprava NK Varaždin odlučila je za ovaj derbi otvoriti vrata gradskog stadiona i za sve simpatizere i ljubitelje nogometa ulaz je besplatan.

Igor Postonjski, jeda nodd stožernih igrača varaždinske momčadi zadovoljan je atmosferom u svlačionici i pokazanim mogućnostima ekipe u prijateljskim susretima.

- Imali smo puno utakmica u kojima svu svi pokazali što mogu. Za ekipu konkurira 20 i nešto igrača, tako da imamo široki kadra. Bez svakog se može i mora, tako da možemo popuniti izostanke. Svi super rade i svi su "našpanani" za prvo kolo. Ima neki dug od prošle utakmice, kada su na dobili na kontre. Dobri su ali i nas će se nešto pitati.

Prokometnirao je današnjeg suparnika i potvrdio da ipak moraju biti oprezni.

- Moramo biti oprezni jer je Orijent kvalitetna ekipa. I oni su se pojačali i popunili mjesto gdje je bio Fućak. Ako mi budemo na pravoj razini, a ne bojim se za agresivnost i glad za pobjedom, samo moramo spriječiti kontre i polukontre i večeras ćemo slaviti, najavio je Postonjski.

Komentari