Pralija dao ostavku na mjesto sportskog direktora RNK Splita

Objavljeno: 26.08.2011. 11:00

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Tom Dubravac/ Cropix

Splitom se pronijela informacija kako je Nenad Pralija podnio ostavku na mjesto sportskog direktora, samo desetak dana nakon smjene prvog trenera Ivana Katalinića, piše index.

Nenad Pralija već je dugo bio nezadovoljan načinom rada u klubu, a sve je vjerojatno počelo kada je RNK Split stao na stranu Mamića u velikoj bitki za HNS.

Pralija se za sada ne odaziva na pozive niti želi izlaziti s izjavama u javnost. Postoji mogućnost da želi biti korektan i pričekati nedjeljni derbi prije no što će kakvih istupima izazvati medijsku pozornost, možda i buru.

Jutro poslije Pralijinog odlaska, na Parku Mladeži ponudili su službeno priopćenje.

-Zatečen sam! Mi smo jako dobro i uspješno surađivali, Pralija je puno učinio za ovaj klub na čemu mu hvala. O razlozima ostavke najbolje pitajte njega. Pred nama je gradski derbi, bitna utakmica za naš klub, tako da nisam imao drugog izbora nego prihvatiti njegovu odluku. Split je veliki klub i mi ćemo se sada još snažnije pripremiti za predstojeću utakmicu- rekao je predsjednik Slaven Žužul, koji je razočaran kako ostavkom tako i tajmingom odluke.

-Molio bi Nenu da se ne ljuti zbog onog što ću sada kazati o njegovom potezu... Neno, zašto si pobjegao pred splitske derbi, a prijatelji smo? Ostavke se ne podnose u ovakvim trenucima, ma koji razlozi bili-rekao je Žužul još se jednom zahvalivši Praliji na minulom radu u klubu, naglasivši da je upravo on jedan od najzaslužnijih za strelovit uspon Splita iz četvrte u prvu ligu.

-Mi se okrećemo utakmici s Hajdukom u kojoj idemo na pobjedu i nova tri boda. Nakon toga, rijekom prvenstvene stanke, dobro ćemo razmisliti o budućim potezima. Split ide dalje usprkos svemu- dodao je za kraj.

Izvor: index.hr

Komentari