Prvo izdanje Cross lige Beretinec - jedinstvene nove zimske trkačke lige u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 13.11.2015. 13:26

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: Asi

Rekreativcima željnima adrenalina i dobre zabave BBK Asi i SRD 315 Sjeverozapad ove su godine priredili pravu malu poslasticu – Cross Ligu Beretinec.

Na samo 8 kilometara od Varaždina nalazi se Seosko gospodarstvo Canjuga u Beretincu, gdje će biti start i cilj, a kasnije i druženje nakon utrka. Staza je kružna i označena i prilagođena svim kategorijama, duljine 3.5 kilometra (sa 150 metara uspona), odnosno 7 kilometara (s 300 metara uspona).

Cross Liga Beretinec imat će pet kola od 28. studenog ove godine do 23. siječnja iduće, sa startom u 14 sati. Startnina za cijelu ligu je 50 kuna i uključuje organizaciju utrke, majicu, nagrade i zakusku nakon zadnjeg kola.

Za poredak se boduju četiri najbolja kola. Neslužbeno pravilo je da svaki natjecatelj ostaje na druženju nakon utrke.

- Iskoristite priliku za rekreaciju u prirodi, ostavite se kauča na jedno poslijepodne, zgrabite tenisice i pojurite u Beretinec! Čeka vas utrka osmišljena za zabavu i druženje na koju su dobrodošli trkači svih sposobnosti. Osjećaj koji ćete dobiti nakon što otrčite dionicu Cross Lige Beretinec biti će bolji od onog kojeg bi imali da ste to vrijeme potrošili ispred TV-a - ističu organizatori.

Komentari