PSG zainteresiran za Beckhama

Objavljeno: 16.09.2011. 13:55

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: www.guardian.co.uk

Sportski direktor PSG-a, Leonardo, u razgovoru za BBC otkrio je kako bi u klub volio dovesti Davida Beckhama. Brazilac je s veznjakom LA Galaxyja surađivao za vrijeme njegove posudbe u Milanu, piše Mihaeala Bradovski za sportnet.hr.

-Beckham je mnogo više od nogometaša. On je brand, on je nogometna pop-zvijezda. Naravno da bih ga bilo kada uzeo u obzir, naša vrata su mu otvorena- kazao je Leonardo.

Francuski je klub u nedavno zaključenom prijelaznom roku na pojačanja potrošio 75.6 milijuna funti, svega tri manje od rekordera Manchester Cityja. Bivšeg stratega Milana i Intera katarski je vlasnik doveo kako bi klubu vratio stari sjaj.

-Ako nekoga maksimalno cijenim i divim mu se zbog svega što je učinio za nogomet to je onda David Beckham. Trenirao sam ga u Milanu i ostvarili smo zaista kvalitetan odnos. On je toliko više od nogometaša, ali kada ga vidite na treningu shvatite da u svom poslu uživa kao dijete- rekao je Leonardo.

Ugovor između Beckhama i LA Galaxyja istječe po završetku sezone, no francuski klub nije jedina zainteresirana strana. Osim toga, 36-godišnji veznjak imat će posla i oko Olimpijskih igrača u Londonu idućeg ljeta.

Izvor: sportnet.hr

Komentari