Redknappu jasna vrijednost Luke Modrića

Objavljeno: 19.09.2011. 12:21

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Jedan od glavnih razloga lošeg starta u prvenstvo su i stalna nagađanja oko odlaska Luke Modrića, smatra strateg Tottenhama Harry Redknapp. Nakon susreta s Liverpoolom pojasnio je i razlog izlaska Nike Kranjčara u poluvremenu utakmice piše Mihaela Bradovski iz sportneta.

Pogodak Modrića Liverpoolu ponovno ga je smjestio u centar pažnje. I njegova, ali i forma čitave momčadi nakon završetka prijelaznog roka kontinuirano raste.

- Na početku sezone poprilično su nas uzdrmale priče o Lukinom odlasku. Momčad nije bila u optimalnom stanju jer je on želio otići. Utjecalo je to na raspoloženje ostatka svlačionice. Sada je priča ipak drugačija; on je ostao, doveli smo vrlo kvalitetna pojačanja, a uskoro nam se vraćaju Sandro i Gallas-  rekao je Harry Redknapp.

U proteklim kolima mnogi su sumnjali u mentalno stanje hrvatskog veznjaka nakon neuspjelog, a željenog odlaska u Chelsea. Šef Spursa priznao je kako Modrićeva glava proteklih mjeseci nije bila "prava", no sada je ponovno u fazi kada se koncentrira jedino na nogomet. Uz to, novi ugovor koji bi mu klub trebalo ponuditi u idućim danima trebao bi zaključiti sapunicu oko njegove sudbine.

-Luka je sada dobro, dobro se nosi sa svime. Vjerujem kako će idućih dana predsjednik i on sjesti za stol i početi pregovore oko novog ugovora. To je ono što snažno želim. Današnji pogodak bio je sjajan. To je razlog zašto se nudilo 40 milijuna funti za njega - zbog toga što je riječ o vrhunskom igraču- kazao je trener Tottenhama.

I dok je Modrić protiv Redsa slavio pogodak, a Vedran Ćorluka čitavu predstavu gledao s klupe, Niko Kranjčar odigrao je prvo poluvrijeme, a potom je zamijenjen.

-Niko je odigrao sjajnu utakmicu na poziciji desnog krila i iznimno sam zadovoljan njegovom igrom. Nažalost, tokom prvog dijela ozlijedio je tetivu koljena i morao sam ga zamijeniti- kazao je Redknapp.

Izvor. sportnet.hr


Komentari