KOMENTAR UTAKMICE

Rene Poms, trner NK Osijek: 'Varaždin nije pobijedio zbog taktike...'

Objavljeno: 22.10.2022. 20:00

Zadnja izmjena: 22.10.2022. 20:45

Rene Poms, trener NK Osijek nije krio razočarenje zbog poraza, a krivicu je prebacio na svoje igrače, odnosno na pristup igri.

- Očekivali smo ovakav Varaždin u svjetlu kakvom su se i pokazali ali mi nismo bili agresivni, sporo smo igrali, stajali smo daleko od igrača i puno je razloga zašto je danas sve pošlo po zlu. Varaždin je u svakom slučaju zaslužio pobjedu. Tri brza pogotka su nas „ubila“ ali sigurno ćemo se podignuti za sljedeću utakmicu, dodao je Poms.

Varaždin je igrao s tri igrača u zadnjoj liniji što je možda malo iznenadilo goste, ali trener Poms tvrdi kako je očekivao i takav Varaždin.

- Očekivao sam i pripremao momčad za više sustava u kojima Varaždin može igrati. Tako da kada su došli sastavi nije bilo veliko iznenađenje. Taktika je samo dio igre, ali ne i najveći. Ako nisi agresivan, ako nisi spreman za borbu onda je sve uzaludno, pa tako i taktika. Varaždin nije pobijedio zbog taktike već zbog što su više željeli. Posljednji pogodak je najbolji primjer toga, bili smo mekani u svakom duelu a Varaždin je u svaki išao sto posto i zato je pobijedio, zaključio je Poms.

Komentari