Uspjeh

Rukometni klub Trnovec osigurao naslov prvaka u Trećoj hrvatskoj ligi Sjever!

Objavljeno: 28.04.2016. 17:27

Zadnja izmjena: 28.04.2016. 17:31

Foto: RK Trnovec

Ova sezona vrlo je uspješna za rukometaše iz Varaždinske županije. Dabrovi su osvojili Premijer ligu i trenutno se bore u Ligi za prvaka, Vidovčani su osigurali naslov u 2.HRL Sjever, a u Trećoj hrvatskoj rukometnoj ligi Sjever do naslova su stigli rukometaši Trnovca.

Ove sezone Trnovčanima su se neke stvari posložile i apsolutno su dominantni u 3.HRL Sjever. U dosadašnjih 19 kola upisali su 18 pobjeda i jedan remi i matematički su osigurali naslov prvaka. Momčad čine uglavnom igrači rođeni 1993. i 1994. godine, a vodi ih Zvonimir Melnjak zvani Čmela koji je ponosan na nastupe svojih rukometaša.

- Ovo je plod trogodišnjeg mukotrpnog rada. Jednostavno ove sezone smo dominantni i bilo bi lijepo da sezonu završimo bez poraza - rekao je Melnjak.

Ekipu Trnovca u posljednjem kolu čeka gostovanje kod Novske nakon kojeg će i službeno postati prvaci Treće hrvatske rukometne lige Sjever. Sljedeće sezone misle se pojačati, a želja je Trnovec da postane stabilan drugoligaš.

- Najvažnije je da iduće sezone osiguramo ostanak, a mislimo se i pojačati s nekoliko igrača iz varaždinskog rukometnog bazena - zaključio je Čmela.

Komentari