Revijalna utakmica u Jalkovcu

Sadašnji igrači navijačkog Varteks pobijedili bivše, u strijelce se upisao i Saša Dreven

Objavljeno: 25.05.2016. 20:10

Zadnja izmjena: 25.05.2016. 20:18

Foto: NK Varteks

Utakmicom bivših i sadašnjih igrača navijačkog Varteksa krenuo je Varteksov tjedan. Na igralištu u Jalkovcu odigrana je tako revijalna utakmica, a slavila je ekipa četvrtoligaša s uvjerljivih 3:0.

Utakmicom bivših i sadašnjih nogometaša započeo je ciklus nogometnih događanja kojim NK Varteks i građanska inicijativa "ZA Varteks" zajednički obilježavaju pet godina NK Varteksa.

Na jednoj danas je bila aktualna momčad četvrtoligaša, trenutno sedmoplasirana momčad MŽNL, a s druge strane selekcija igrača koji su u proteklih pet godina branili boje Varteksa. Zaigrali su toj Vidaček, Simon, Kostelac, Drožđek, Ježovita, Poljan, Posinovec, Šprem, Nježić i mnogi drugi, a završilo je 3:0 za četvrtoligaša.

Za njih su zabijali Matija Cvetko, Nikola Korenić i Saša Dreven budući da je u drugom dijelu na vrata stao Neven Vukman.  

Varteksov tjedan nastavit će se u nedjelju, 29. svibnja, na sam rođendan NK Varteksa, dok je središnji događaj u srijedu 1. lipnja, kad će na stadionu NK Varteksa istrčati mnoštvo renomiranih nogometnih imena, današnjih internacionalaca i općenito profesionalaca poniknulih u Varteksovoj školi nogometa.

Komentari