Pojačanja?

Saša Dreven i Neven Vukman stigli u NK Varaždin?

Objavljeno: 25.01.2016. 08:52

Zadnja izmjena: 16.02.2016. 11:30

Foto: Fotomontaža

Nakon što su se početkom prošlog tjedna pripremama varaždinskog trećeligaša priključili Jagačić i Jertec, s NK Varaždinom treniraju još dva zvučna imena. Riječ je o Saši Drevenu i Nevenu Vukmanu.

Saša Dreven svoju karijeru započeo je u Varteksu. Prošao je sve dobne uzraste od pionira do juniora te bio nezamjenjiva karika na vratima. S 14 godina već je postao reprezentativni vratar, a zamjena mu je bio Lovre Kalinić. Nakon isteka juniorskog staža, zasjeo je na vratara varaždinskog prvoligaša, a u svoj premijerni nastup imao je u sezoni 2009./2010. Skupio je tada 16 nastupa, sezonu kasnije samo četiri nastupa, dok je isti broj nastupa zabilježio je i u sezoni 2011./2012. S obzirom na teško stanje u Nogometnom klubu Varaždin, napustio je svoj matični klub i otišao u egzotični Singapur. Vrata Tampines Roversa branio je dvije sezone te s Roversima stigao do dva naslova prvaka Singapura. Uslijedio je povratak u Hrvatsku, a s obzirom na to da nije mogao pronaći prvoligaški angažman, stao je na vrata trećeligaša ludbreške Podravine. Pretprošle polusezone otišao je u redove Istre 1961, ove sezone stigao je u Zavrč, no na pripremama se ozlijedio. S obzirom na to da kluba nema, priključio se pripremama varaždinskog trećeligaša.

- Samo treniram da se ne zapustim, a ne namjeravam ostati u varaždinskom trećeligašu - rekao je Saša Dreven.

S varaždinskim trećeligašem trenira i Neven Vukman koji je u posljednji angažman imao u Istri 1961, a igrao je i za Karlovac, Rijeku, Zelinu i kazahstanski Taraz.

I dok je Dreven karijeru vrlo vjerojatno neće nastaviti u NK Varaždinu, Vukman će drugi dio sezone igrati u Varaždinu ne nađe li inozemni angažman.

Komentari