Sport

Siniša Fučkar novi-stari predsjednik NK Varteksa

Objavljeno: 21.07.2023. 19:23

Zadnja izmjena: 21.07.2023. 19:31

Skupština NK Varteksa danas je u Hrašćici izabrala jednoglasno za novog-starog predsjednika kluba Sinišu Fučkara, koji je bio i jedini kandidat za čelno mjesto varaždinskog trećeligaša, izvijestili su iz tog nogometnog kluba.

- Nisam bio na čisto, ali sam nakon razgovora s Izvršnim odborom, s roditeljima i trenerima, potom i s White Stones, dobio od svih podršku, te odlučio da ću se opet kandidirati. Obavezat ću se da komuniciram još bolje, da gradim što više mostova. Što je bilo u prošlosti, trenutno moramo ostaviti po strani ono što je bilo. Da ovaj klub nije navijački, ja tu ne bi niti bio. Tako je to bilo kod osnivanja kluba, 2011. godine, i ja to maksimalno poštujem – istaknuo je Siniša Fučkar na skupštini.

Predložio je i plan rada za ovu godinu, a glavne aktivnosti vezane su uz najavljenu izgradnju tribine te nove investicijske projekte oko poboljšanja infrastrukture, kao i dodatnog jačanja upravljačkih tijela kluba. 

Potpredsjednik kluba bit će Bernard Toplak, a odim njega i Fučkara,  članovi Izvršnog odbora bit će još Leon Kukec, Mladen Vuradin, Bojan Fošnar, Hrvoje Žigmund, Mario Došek, Denis Jergan i Joso Vuksan, dok tajnik kluba ostaje Leonard Kovačić.

U Nadzorni odbor na skupštini su odabrani Domagoj Njegovec, predsjednik udruge White Stones, koja po novoj odrednici statuta ima pravo na predsjednika Nadzornog odbora te Matija Sedlar i Fran Ježić. Disciplinsku komisiju čine Rikardo Kahlina, Darko Martinčević i Dražen Čiček. Likvidator kluba je Jurica Belcar, izvijestili su iz NK Varteksa.

Komentari