NK VARAŽDIN

Foto - Stiglo pojačanje iz Mauritanije

Objavljeno: 15.07.2022. 10:14

Zadnja izmjena: 15.07.2022. 15:25

Utakmicom SuperSport Superkupa počela je nova nogometna sezona u najelitnijem rangu hrvatskog klupskog nogometa. Danas počinje 1. kolo SuperSport Hrvatske nogometne lige, a NK Varaždin svoj susret protiv NK Slaven Belupo igra u nedjelju, 17. srpnja s početkom u 19,00 sati.

Najviše riječi uoči početka sezone bilo je oko transfera igrača, odnosno pojačanja pojedinih momčadi. Tako je i veliko zanimanje za igrački roster u NK Varaždin, kao novom – starom članu najvišeg klupskog nogometa u Hrvatskoj. O tome najviše zna sportski direktor NK Varaždin Nikola Šafarić, koji tvrdi da spremni dočekuju 1. kolo.

- Dolazaka će još biti, to je sigurno. Prvi cilj je bio da ostavimo okosnicu ekipe i to nam je uspjelo. Otišli su Sentić i Senić i ta mjesta smo nadopunili. Došao nam jevratar Radošević, a danas će potpisati stoper Lamine Ba, koji je igrao u luksemburškom FC Progres Nieredkorn, reprezentaivac Mauritanije. Zatim na mjestu stopera tu je i Jelenić, standardni stoper Intera iz Zaprešiće, a inače član druge momčadi GNK Dinamo. Prva dva kola dat će nam do znanja na kojim pozicijama nam još treba igrača, naglasio je Šafarić.

U nastavku prijelaznog roka, još uvijek su u NK Varaždin u potrazi za nekoliko iskusnijih igrača s prvoligaškim iskustvom.

- Nadamo se da će nam uletiti još jedan dva „kapitalca“ do kraja prijelaznog roka, zaključio je Šafarić.

Komentari