KOMENTAR UTAKMICE

Što su se igrači dogovorili na terenu, nakon ozljede Vuka?

Objavljeno: 13.02.2022. 09:22

Zadnja izmjena: 13.02.2022. 09:41

Jučerašnji derbi Druge HNL, osim velike i važne pobjede Varaždina nad Orijentom 1919 i povratka na prvo mjesto prvenstvene ljestvice, donio je nažalost i tešku ozljedu Leonarda Vuka.

Jakov Karabatić, obrambeni igrač NK Varaždin ovako komentira jučerašnju utakmicu i nemile događaje na njoj.

- Prvo poluvrijeme bilo je ispitivanje snaga u kojem smo mi imali inicijativu, ali nismo mogli doći do tog željenog gola jer nismo bili dovoljno konkretni. Na kraju se dogodila i ta ozljeda Vuka, a to nas je onda dodatno motiviralo da krenemo. Dogovorili smo se na terenu da ćemo "gaziti" i dati sve od sebe, jer je to i bilo jedino što možemo. Na kraju nam je to i donijelo pobjedu, dodao je Karabatić.

Svi su u klubu sretni i ponosni na ovu pobjedu i povratak na vrh lige, ali do kraja prvenstva je ostalo još puno utakmica već sljedeći vikend u Varaždin dolazi iskusna momčad.

- Svi smo priželjkivali ovu pobjedu. Prva utakmica je ionako jako bitna, a sada smo se i osvetili za onaj poraz na početku prvenstva. Sad je na redu Cibalia. To je tvrda ekipa, puna iskusnih igrača i neće biti lako, najavio je Karabatić susret 17. kola Druge HNL između Varaždina i Cibalie, koji će se odigrati u subotu, 19. veljače s početkom u 17.00 sati na varaždinskom gradskom nogometnom stadionu.

Komentari