Stolnotenisači Ljubešćice Leon Šantek i Janja Matijašec pobjednici u Bjelovaru

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 23.09.2013. 10:24

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Stk Ljubeščica

Stolnotenisači Ljubešćice proteklog vikenda 21.i 22. rujna nastupali su na velikom turniru HSTS-a u Bjelovaru na kojem je sudjelovalo oko 400 najboljih igrača i igračica iz države.

S dva prva i dva treća mjesta bili su iza Mladosti iz Zagreba najuspješniji klub na turniru.

Leon Šantek bio je najuspješniji igrač turnira sa osvojenim 1. mjestom u mlađim kadetima i 3. u najmlađim kadetima, dok su u kategoriji najmlađih kadetkinja dvije članice kluba bile u polufinalu.

Janja Matijašec je bila pobjednica, dok je Ivona Štriga bila treća. Tom pobjedom Janja je postala prva na hrvatskoj ranglisti, čime je STK Ljubešćica dokazao da u najmlađim dobnim kategorijama najbolji u državi  budući da je Leon također prvi u kategoriji najmlađih kadeta (2003. god. i  mlađi).

Uz njih na turniru je nastupalo  još četvero članova kluba, također vrlo dobro, ali nitko nije došao do pobjedničkog postolja.  

Leona Šantek je ispala u kadetkinjama u četvrtfinalu, Patricija Sakač u kadetkinjama i Nino Hrelec u mlađim kadetima u osmini finala, dok je Damjan Matijašec ispao u kadetima u grupi.

Ovi sjajni rezultati najava su još jedne sjajne sezone u klubu, a nastavak dobrih rezultata se očekuje za tri tjedna na turniru u Osijeku.

Komentari