PH U GAĐANJU MK ORUŽJEM

Streljački klub "Gluhi" Varaždin osvojio treće mjesto na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji sa čujućim sportašima

Objavljeno: 23.07.2018. 18:00

Foto: VSSG

U Osijeku je održano Prvenstvo Hrvatske u gađanju malokalibarskim oružjem 25/50 m seniorke i seniori. Članovi varaždinskog Streljačkog kluba "Gluhi" natjecali su se u konkurenciji sa čujućim sportašima i postigli odlične rtezultate.

U disciplini 50 m pištolj seniori SK "Gluhi", Varaždin osvojio je treće mjesto, a ekipu su činili: Mario Šimegi, Milan Lugarić i Goran Novoselec. Prvo mjesto osvojila je ekipa GSD "Osijek 1784", Osijek a drugo SK "Policajac", Karlovac.

U disciplini 5 0m pištolj seniori 13. Je bio Mario Šimegi, 16. Milan Lugarić, a 17. Goran Novoselec u kvalifikacijama.

U disciplini 25 m pištolj seniorke Ela Minđek osvojila je 17. mjesto u kvalifikacijama.

Hrvatska liga gluhih

Osim ovog natjecanja održano je i treće kolo Hrvatske lige gluhih u gađanju MK oružjem ISSF programa, 50 m slobodan izbor, pištolj.  Mario Šimegi bio je drugi, Milan Lugarić treći a Goran Novoselec četvrti.

Bowling

Sportaši Varaždinskog sportskog saveza gluhih vrlo su aktivni tako su nedavno, po prvi puta nastupili na 11. EP u bowlingu u Njemačkoj.

U pojedinačnoj konkurenciji od 117 natjecatelja Josip Puškadija je bio 64, Igor Kolarić 79. a Dimitrije Kolarić 87. U konkurenciji parova od 52 ekipe Josip Puškadija i Igor Kolarić bili su 24. U konkurenciji trojki od 33 ekipe Josip Puškadija, Igor i Dimitrije Kolarić bili su 23. Na ukupnoj rang listi Igor Kolarić je bio 33, Josip Puškadija 73. a Dimitrije Kolarić 95.

Komentari