IVANEC KUP

Sutra počinje popularni Ivanec kup - evo rasporeda

Objavljeno: 06.01.2022. 12:09

Zadnja izmjena: 06.01.2022. 12:33

Sutra, u petak 7. siječnja u organizaciji NK Ivančice Ivanec počinje malonogometni turnir za djecu Ivanec kup 2022.

Nakon što su zatvorene prijave gotov je i raspored prvog dana turnira, koji počinje u petak od 15.00 sati u dvorani Srednje škole Ivanec.

Organizatora veseli odaziv ekipa, s obzirom na još uvijek teškom razdoblju za sport. Nažalost, veliki broj klubova morali su i odbiti te im se ispričavaju jer zbog vremenskog ograničenja nisu bili u mogućnosti prihvatiti sve ekipe.

Prvi dan turnira rezerviran je za igrače rođene 2013. ( i mlađi ) te je njihov raspored gotov, dok će raspored za subotu i nedjelju biti objavljen kasnije. 

Organizator sve sudionike obavještava:  "S obzirom da se turnir održava u dvorani Srednje škole koja je pod nadležnošću Županije Varaždinske, dakle ne radi se o objektu u privatnom vlasništvu ili u vlasništu Grada, molimo klubove i trenere da obavijestite roditelje i druge gledatelje koji dolaze na turnir da pripreme covid potvrde da su cijepljeni ili su preboljeli virus, odnosno negativan test ne stariji od 48 sati ako se radi o brzom testu ili ne stariji od 72 sata ako se radi o PCR testu...u protivnom neće moći ući u dvoranu ni na tribine bodriti svoje ekipe. Prilikom ulaska u dvoranu ćemo zamolili gledatelje da upišu svoje podatke, ime i prezime te broj telefona.Isto tako za vrijeme boravka u dvorani i na tribinama gledatelji su dužni nositi maske.

 

Komentari