NK VARAŽDIN

Teklić: "Ekipa jedva čeka da istrči na teren"

Objavljeno: 29.07.2022. 08:42

Zadnja izmjena: 29.07.2022. 08:45

Tonio Teklić, igrač je od kojeg navijači NK Varaždina puno očekuju u sutrašnjem prvenstvenom ogledu s Hajdukom.

Međutim, Hajduk je klub u kojem je on stasao i klub iz kojeg je bio posuđen u NK Varaždin, pa je zanimljivo čuti kako on gleda na taj susret pogotovo sada kada je samo igrač Varaždina.

- Od kada sam došao u Varaždin osjećam se fantastično i mislim da sam spreman pokazati ono što znam, jasan je bio Teklić te dodao kako su svjesni u svlačionici da su loše ušli u sezonu i gdje su griješili u prvoj utakmici protiv Slaven Belupa, te da su u Puli odigrali puno bolje.

Teklić je u Varaždinu, kroz svoje nastupe za klub, stekao puno navijača, pa ih sigurno zanima kako se on osjeća kada igra protiv svog bivšeg kluba.

"Ne igram prvi puta protiv Hajduka"

- Drago mi je da su i navijači prepoznali moj trud i rad. Zahvaljujem se navijačima na podršci i nadam se da će toga biti još i da ćemo ih već prvom prilikom, u subotu, usrećiti. Bit će malo čudno, ali nije prvi puta da igram protiv Hajduka. Igrao sam već protiv Hajduka za Varaždin na Poljudu, kada smo pobijedili 3:2, a i prijateljsku utakmicu smo igrali na zimskim pripremama. Međutim, sada svi u klubu željno iščekujemo ovu utakmicu i svi smo spremni. Ekipa jedva čeka da istrči na teren. Čujem da su ulaznice skoro rasprodane, tako da se nadam da ćemo usrećiti gledatelje, najavio je Teklić.

"Neće biti problema"

Teklić se sigurno biti opasnost za Hajdukovu obranu, a  u obrnutom smjeru on misli da opasnost ne prijeti samo od Livaje.

- Osim Livaje Hajduk ima još devet igrača koji igraju fantastično i mislim ako se fokusiramo samo na jednog ili dva igrača da to neće biti dobro. Zato što moramo biti spremni na svih deset igrača. Siguran sam da će nas trener Kovačević dobro pripremiti i da neće biti problema, dodao je Teklić.

Susret Varaždina i Hajduka na rasporedu je sutra, 30. srpnja s početkom u 21 sat. Što se ulaznica tiče prodaja ide jako dobro, u prodaji su još samo ulaznice za tribinu Istok.  

Komentari