KOMENTAR UTAKMICE

Trener Jeftić nakon Dugog Sela: Skidam kapu igračicama

HRS

Objavljeno: 01.11.2021. 17:01

Zadnja izmjena: 01.11.2021. 17:09

Nakon što su varaždinske rukometašice ostvarile važnu pobjedu u 8. kolu 1. HRL za žene, pobijedivši ekipu Dugog Sela 55 rezultatom 33:31 (15:15), lakše će se nastaviti s pripremama za naredni susret i povratak Koke u vrh prvenstvene ljestvice.

Trener ŽRK Koka, Zoran Jeftić zadovoljan je s igračicama koje su dale sve od sebe, ali još uvijek ima i kritika na igru.

- U početku je bila utakmica gol za nas, gol za njih. Poluvrijeme je bilo neriješeno, a drugo poluvrijeme smo krenuli kako smo trebali krenuti od početka kako smo se dogovarali i u tri minute je bila razlika pet golova za nas. Međutim, opet nismo uspjeli prelomiti da odemo i na šest ili sedam golova razlike, nego smo ih uvijek iz nekakvih greškica vraćali gdje su oni došli do minus jedan razlike, ali hvala bogu, cure su izdržale. Pobijedili smo, dva boda su tu. Skidam kapu igračicama, njih sedam je iznijelo cijelu utakmicu i dali su sve od sebe, naglasio je Jeftić.

Na golu varaždinske ekipe Doris Hren je imala 10 obrana i time uvelike doprnijela pobjedi.

- Tih mojih obrana ne bi bilo bez volje i angažiranosti svih cura. Mislim da smo imali jedan zajednički cilj, a to su dva boda. Ostvarile smo ga. Svi smo doprinijeli pobjedi i klupa i treneri i cure na terenu. Nadamo se da ćemo takvom igrom uzeti i dva boda u Umagu, najavila je Hren.

U 9. kolu pred rukometašicama Koke je gostovanje kod ekipe Umaga, u subotu, 6. studenoga. Varaždinke su 8. a ekipa Umaga 9. na prvenstvenoj ljestvici. obje ekipe u dosadašnjem dijelu natjecanja skupile su isti broj bodova, i to osam, pa se ponovo očekuje izjednačena i neizvjesna utakmica. 

Komentari