Sudjelovalo devet ekipa

U subotu u Salinovcu održan Memorijalni malonogometni turnir „Dragutin Ribić – Riba“

Objavljeno: 27.06.2016. 11:34

Zadnja izmjena: 27.06.2016. 14:02

Foto: Društvo za športsku rekreaciju Salinovec

Društvo za športsku rekreaciju Salinovec organiziralo je u subotu, 25. lipnja, 4. Memorijalni malonogometni turnir „Dragutin Ribić – Riba“. Sudjelovalo je devet ekipa, koje su bile raspoređene u tri skupine po tri ekipe.

Odigravalo se po sistemu „svatko sa svakim“, a u prvoj skupini bile su ekipe Itas Prvomajska, Dečki 2 Margečan i CB i Pub Majerling, dok su u drugoj skupini bile sljedeće ekipe: MNK Cerje, MNK Automobil Lončar i Centar Škudor. U trećoj skupini bile su ekipe DŠR Lančić-Knapić-Izletište Jarki, NK Ivančica veterani i prijatelji i NK Ivančica juniori. U polufinale su se plasirale dvije prvoplasirane ekipe iz svake skupine.

Poslije otvorenja turnira delegacija DŠR Salinovca s članovima obitelji odnijela je aranžman na grob pokojnog Dragutina Ribića – Ribe.

Prvo mjesto i 50 % od kotizacije, pehar i prijelazni pehar osvojila je ekipa Itas Prvomajska, drugo mjesto osvojio je MNK Automobil Lončar, pehar i 30 % od kotizacije, dok su treće mjesto, pehar i 20 % od kotizacije osvojili igrači NK Ivančica veterani i prijatelji.

Najbolji strijelac turnira bio je Marko Maloić iz ekipe DŠR Lančić – Knapić - Izletište Jarki s četri postignuta pogotka, a najbolji golman Filip Šagi iz ekipe Itas d. d. Ivanec.

Komentari