U utorak u Kaštelima novi gostujući izazov za Dabrove

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 04.11.2013. 17:23

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Ilustracija

U sklopu 9. kola Premijer lige rukometaši Varaždina u utorak 5. studenog gostuju u Kaštelima, kod Marine Kaštela, a utakmica se igra u 17 sati. Bit će ovo četvrto gostovanje Dabrova, a nadaju se da će i ovog puta parket napustiti uzdignute glave, neporaženi.

U osam prvenstvenih susreta Dabrovi zasad nemaju poraz te su jedina neporažena momčad rukometne Premijer lige. Na gostovanjima su dosad svladali Spačvu i Goricu te remizirali u Karlovcu. U Kaštelima očekuju novu pobjedu.

- U svakom susretu idemo na pobjedu, pa tako i u ovom. Očekujem maksimalno ozbiljan pristup, angažirano i kolektivno od prve minute, posebice u obrani, za potvrdu naše kvalitete i prvog mjesta na tablici. Kaštelani su domaćini, respektiramo ih, ali očekujemo samo novu pobjedu – kazao je trener Alan Belko.

Rukometaši Marine Kaštela su neugodni protivnici, posebice na domaćem terenu, ali u redovima varaždinskih rukometaša prevladava optimizam. U utakmici će Alan Belko imati na raspolaganju najjači sastav, onaj u kojem su igrali nekoliko posljednjih kola.

Put Kaštela Dabrovi kreću rano ujutro, a odmah po završetku utakmice vraćaju se kući i pripremaju za 10. kolo, koje se igra već u subotu u 19 sati, protiv Dubrave.

Komentari