Udarnik 32 iznenadio Mladost u Varaždinu

Objavljeno: 21.09.2014. 08:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Nogometaši Mladosti i Udarnika 32 u Biškupcu su odigrali derbi šestog kola 2.ŽNL Istok, a susret je završio 1:1...

U prvom dijelu mladostaši su vrlo opušteno ušli u susret, što im se obilo o glavu. Njihovu nekonkretnost u napadu iskoristili su nogometaši iz Gornjeg Kučana te dvije minute prije kraja prvog poluvremena postigli vodeći pogodak. Ubačenu loptu u šesnaesterac Goran Bobek prenio je Vladi Težačkom koji je loptu nogom "zakucao" u mrežu Mladosti.

Nogometaši iz Gornjeg Kučana s minimalnom prednošću su otišli na odmor, no mladostaši su u desetoj minuti nastavka izjednačili preko Dominika Matučeca koji se odlično ubacio u šesnaesterac te preciznim udarcem pogodio mrežu gostiju. Do kraja susreta domaći nogometaši imali su nekoliko vrlo izglednih prigoda, no nisu uspjeli zatresti mrežu Udarnika 32..

Susret šestog kola 2.ŽNL Istok odigrali su i Sloboda i Trnje u Tužnom, a pobijedili su Trnovčani rezultatom 4:1.

U Drugoj ŽNL Zapad derbi su odigrali Vinica i Bratstvo, a slavili su vinički nogometaši 2:1. Poveli su nogometaši iz Otok Virja preko Sandija Šipeka u osmoj minuti, no Viničani su izjednačili u 39. minuti preko Darka Lazara koji je realizirao kazneni udarac. Pobjedu domaćim nogometašima donio je Filip Ivančić u 58. minuti.

U nedjelju su u 2.ŽNL Zapad na rasporedu su još tri susreta, a susreću se Orač i Majerje, Vindija i Omladinac te Nova Ves i Vratno.

U istočnom dijelu Varaždinske županije od 16, 30 sati igrat će Beretinec i Mladost iz Varaždinskih Toplica, Mladost iz Margečana i Zagorac te Budućnost i Sloboda ŠN.

Komentari