Uspješno odrađeno kickboxing prvenstvo u Mađarskoj za Fight Club Kovačić

Objavljeno: 08.11.2015. 13:00

Zadnja izmjena: 23.02.2016. 14:38

Članovi Fight Club-a Kovačić Varaždin nastupili su na europskom amaterskom kickboxing prvenstvu koje se održavalo od 03. - 07. studenog u Mađarskoj. Na turniru je bilo čak 411 boraca iz 24 europske zemlje, dok je F.C.Kovačić sudjelovao s 8 boraca.

Zlatne medalje osvojili su Tino Pintarić u disciplini light contact kadet i Leon Horvat u disciplini full contact juniori. Brončane medalje osvojili su Emanuel Šprem kadet light contact, Leon Plantak kadet light contact, Leonardo Baksa juniori full contact i Andrija Kozjak seniori full contact. U kvalifikacijama su ispali Siniša Glavina i Luka Sakač.

U sklopu prvenstva održani je i sastanak svjetske kickboxing federacije na kojem se birao novi europski predsjednik. Hrvatska je kandidirala predsjednika Hrvatskog kombat saveza Hrvoje Kišasondija.  Nakon izlaganja programa za 4 naredne godine program našeg člana Kišasondija naišao je na oduševljenje većine predstavnika zemalja te Hrvoje sa većinom glasova pobjeđuje svoje konkurente i postaje prvi Hrvat s tako velikom funkcijom u borilačkim sportovima.

Sljedeće natjecanje F.C. Kovačić je memorijalni savate turnir u čast heroju domovinskog rata "Jean Michel Nicolier" u Vukovaru.

Komentari