NK SLAVEN BELUPO - NK VARAŽDIN

Varaždin poražen u Koprivnici te putuje u Drugu ligu

Objavljeno: 22.05.2021. 19:07

Zadnja izmjena: 22.05.2021. 19:41

Varaždin je propustio priliku i izgubio u Koprivnici 1:0, te tako ispao iz HT Prve lige. Bila je to utakmica s tri poništena pogotka, dva za Sleven Belupo i jedan za Varaždin, te jednim od najduljih sudačkih nadoknada.

Varaždin je u susret, o kojem mu je ovisio prvoligaški status, ušao vrlo rezervirano i oprezno. Vrlo malo prilika i udaraca prema golu na obje strane. Jedino se može zabilježiti udarac Đuraseka, koji je uputio udarac izvan šesnaesterca i pogodio stativu gola Slave Belupa. Velika nervoza u redovima Varaždina, koja se rezultirala i na igru, donijela je i crveni karton za pomoćnog trenera Daria Jerteca. Vuk je morao izaći nakon ozljede glave i utakmica se malo zahuktava.

U drugom dijelu Slaven Belupo napočetku ima terensku inicijativu ali u 62. minuti Erera postiže gol ali je nakon intervencije VAR-a, zbog zaleđa poništen. U 78. minuti zaprijetio je Obregona glavom nakon upotrebljive lopte Urate ali odlazi preko gola. U 88. minuti zbio se najvažniji događaj kada Zvonarek postiže jedini priznati gol na utakmici. Na kraju je bilo 10 minuta sudačke nadoknade koja se prdužila na 17 minuta ali Varaždin nije uspio postići gol, niti zapisati udarac u okvir gola Slaven Belupa.

Komentari