Nogometna subota

Varaždin protiv Bjelovara traži treću uzastopnu pobjedu, Nedeljančani dočekuju šemovečku Mladost

Objavljeno: 02.04.2016. 11:31

Zadnja izmjena: 02.04.2016. 11:36

Foto: Arhiva

Danas nas očekuje niz atraktivnih utakmica koje će razveseliti sve nogometne sladokusce diljem Varaždinske županije, a s ligaškim natjecanjem u drugom dijelu sezone startaju i nogometaši u Drugoj županijskoj ligi Zapad.

No, krenimo redom - od najvišeg ranga u kojem se natječu klubovi iz Varaždinske županije. Trećeligaški susret danas čeka nogometaše Varaždina koji nakon dvije uzastopne pobjede s puno optimizma iščekuju utakmicu protiv Bjelovara.

Bjelovarčani su na trećem mjestu lige sa sedam bodova manje od vodeće Slavije, dok su Varaždinci na 13. mjestu s 21 osvojenim bodom. Varaždinski sastav samo pet bodova dijeli do devetog mjesta, no ipak ulogu favorita imaju gosti iz Bjelovara.

U Međužupanijskoj ligi danas od 16 sati na teren izlazi samo Plitvica iz Gojanca koja gostuje kod Poleta u Sv. Martinu na Muri. U isto vrijeme igraju se i dva susreta u Prvoj županijskoj ligi. Subotnji derbi igraju vodeći Nedeljanec i šemovečka Mladost, dok je podravski derbi na rasporedu u Selniku između domaće Plitvice i Drave iz Sv. Đurđa.

S proljetnim dijelom prvenstva počinju i nogometaši u Drugoj županijskoj ligi Zapad. Danas se susreću trećeplasirana Lepoglava i drugoplasirani babinečki Dinamo, dok igraju Podravac i Vinica.

Komentari