Varaždinci generalku igraju u Ždralovima, stigao Posavec iz zagrebačkog Dinama

Objavljeno: 13.08.2015. 13:03

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: I.T.

Momčad Varaždina u srijedu je poražena kod Radoboja 1:0, no predstavom svojih momaka zadovoljan je Rade Herceg. Momčad se pojačala i Ivanom Posavcem novim starim igračem koji je stigao na posudbe iz Dinama.

Varaždinci su tako nam dvije pobjede, upisali poraz. Pogodak su primili u posljednjih deset minuta iz prekida kada je za njih zabio Kranjčec.

- Radoboj je solidna i čvrsta momčad koju su moji igrači malo podcijenili jer su ju u zimskom dijelu pripremama pobijedili 6:0. Nisam bio zadovoljan ulaskom u utakmicu, no nakon 20 minuta zagospodarili smo terenom. U drugom dijelu ušli su mlađi igrači koji su vrlo dobro parirali domaćinu i to me posebno raduje - rekao je Herceg koji nije zadovoljan ofenzivnim dijelom igre svoje ekipe.

- Još tražimo pravog napadača. Imamo igru, stvaramo prigode, no nemamo pravog egzekutora - dodao je Herceg.

U drugom dijelu u utakmici u Radoboju predstavio se veznjak Ivan Posavec koji je prošao Varteksovu školu nogometa, a igrač je zagrebačkog Dinama. Riječ je o 17-godišnjaku koji je stigao na posudbu i sigurno će biti pojačanje za varaždinski sastav.

- Posavec se predstavio u dobrom svijetlu. Riječ o vrlo potentnom igraču, vrlo visoke igračke inteligencije koji će nam dobro doći u našoj igri - dodao je Herceg.

Varaždinskom sastav slijedi generalka s Mladosti u Ždralovima.

- Dečki dobro rade i plodovi rada se vide. Mlada smo ekipa s prosjekom godina 19 i te dečke treba istrpjeti. Zna se otprilike početna jedanaestorica, no još dva pozicije nisu zacementirana - zaključio je Herceg.

Utakmica s trećeligašem iz Ždralova igra se u subotu, a u nedjelju Varaždincima slijedi drugo kolo Županijskog kupa protiv Budućnosti u Vidovcu.

Komentari