PK FEEL

Varaždinci osvojili medalje u breakingu na PH u Sisku

Objavljeno: 11.07.2021. 08:34

Zadnja izmjena: 11.07.2021. 08:59

Jučer je uslijedio nastavak Prvenstva Hrvatske u breakingu, organizator je bio ŠPK Top Step iz Siska.

U konkurenciji dječaka iz Siska i Velike Gorice, Varaždinci su osvojili visoka mjesta, što dokazuje da se u PK Feel marljivo radi.

Dino Ratkaj u kategoriji osnovaca osvojio je treće mjesto, Hrvoje Fošnar u kategoriji mladeži bio je drugi, dok je Ernest Štimac natjecanjezavršio na trećem mjestu. Kada pogledamo ukupnu ljestvicu breaking rezultata na razini države, PK Feel ima sportaše među prvih deset u državi, a natječu se prvi puta u toj disciplini.

Trener tima Feel Da Beat, Ivan Terlević – Brly na sedmom je mjestu u kategoriji odraslih, Borna Ratkaj – Yang na šestom je mjestu u kategoriji starije mladeži, Dominik Svetec – Kaiba na osmom je mjestu u istoj kategoriji, Hrvoje Fošnar – Little Giant na drugom je mjestu kategorije madeži, Ernest Štimac – Parzival na trećem je mjestu, a Dino Ratkaj – Ying krasi treće mjesto u kategoriji osnovaca u RH.

- Feelovci su tek krenuli na natjecanja državnog nivoa, u borbi s breakerima koji godinama treniraju ovu disciplinu. Sada znaju na čemu moraju poraditi i kako se pripremati za dalje, ali i znaju kako prenijeti znanje na nadolazeće breakere koje očekujemo na jesen, zato PK Feel otvara vrata svim zainteresiranim, budućim breakerima uz garantiranu odličnu organizaciju, nezaboravno društvo i iskustvo, ponosno je najavila vlasnica kluba Romana Ratkaj, koja je osim titule voditelja plesnih tehnika i član breaking komisije.

Komentari