NK VARAŽDIN

Varaždinska svlačionica odiše optimizmom uoči Dinama

Objavljeno: 15.10.2022. 07:16

Zadnja izmjena: 15.10.2022. 07:25

Varaždinci završavaju s pripremama za sutrašnji susret na Maksimiru protiv Dinama, zasigurno najjačeg protivnika u SuperSport HNL-u. Momčad će ponovo biti kombinirana zbog ozljeda, ali je svakako dobra vijest da se u sastav vraćaju kartonirani Teklić i Herrera.

U sastavu će biti i nekoliko igrača koji su do sada imali manju minutažu, slično kao i na Poljudu. Međutim, trener Mario Kovačević očekuje da će svi biti na visini zadatka. David Puclin, igrač sredine terena u Varaždin je stigao početkom rujna iz Ukrajine, iz momčadi Vorskla Poltava. Rođen je u Čakovcu, a prije odlaska u inozemstvo igrao je i u Šibeniku, Istri te Slaven Belupu. Puclin se dobro uklopio u varaždinsku svlačionicu i optimista je uoči puta u Zagreb.

- Mislim da se treba koncentrirati ne neke naše dobre strane, npr. kako smo reagirali u drugom poluvremenu u Splitu. Nažalost, nismo se uspjeli s bodom vratiti kući, ali napravili smo analizu i želimo ispraviti greške. Trebamo više biti koncentrirani za vrijeme prekida, te protiv Dinama opet tražiti bodove. Možda možemo tražiti šansu u činjenici da igraju Ligu prvaka, pa da je umor učinio svoje, ili da je motivacija manja, dodao je Puclin.

Susret 13. kola SuperSport HNL-a između Dinama i Varaždina igra se u nedjelju, 16. listopada s početkom u 15,00 sati

Komentari