SKUPŠTINA HNS-a

Varaždinski predstavnici na Skupštni HNS-a podržali razvoju strategiju

Objavljeno: 18.03.2022. 08:00

Zadnja izmjena: 18.03.2022. 08:43

U zagrebačkom hotelu Sheraton održana je redovna sjednica Skupštine Hrvatskog nogometnog saveza, a s područja koje pokriva ŽNS Varaždin prisutvovali su Dražen Crnković i Dražen Posavec.

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić, koji je prije nekoliko dana prisustvovao i Skupštini ŽNS Varaždin, istaknuo je pozitivno poslovanje Sveza u prošloj godini. 

- No, vjerujem da će aktualna godina biti još uspješnija, još bolja i još bogatija vrhunskim sportskim i poslovnim rezultatima. Vjerujem da se svi slažemo kako je dogovor o prodaji TV prava povijesno važan iskorak za hrvatski nogomet i naše klubove. Zahvaljujem Hrvatskom Telekomu i Supersportu na povjerenju te sam uvjeren u vrlo uspješnu suradnju kroz koju ćemo komercijalno, marketinški i PR-ovski dodatno ojačati našu Prvu ligu i druga natjecanja. Dogovorenih 44 milijuna eura u četiri godine bit će izuzetno važan doprinos budžetima naših klubova te će osigurati daljnji razvoj nogometa u zemlji, rekao je između ostalog Kustić za službenu stranicu HNS-a.

Komentari