Varaždinski rukometaši u Karlovac odlaze po pobjedu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 18.10.2013. 14:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Dragutin Kliček VT - ilustracija

Nakon šest kola u prvenstvu, rukometaši GRK Varaždin danas putuju u Karlovac na derbi prvog dijela prvenstva, u kojem se sastaju prvoplasirana i drugoplasirana momčad tablice. Karlovac je prvi puta pokleknuo proteklog vikenda u Umagu, a u petak će ugostiti lidera tablice...

U redovima varaždinskih rukometaša sve izgleda vrlo dobro, optimizam je na visokoj razini, ekipa je spremna i motivirana za ogled s iskusnim karlovačkim rukometašima.

- Pripremili smo se za ovu utakmicu, snimili smo igru Karlovčana i imamo odgovore za njihovu igru. No ne zamaramo se previše s njima, ključ je sigurno u nama. Ako budemo igrali dobro kao na posljednjim utakmicama, onda sam siguran da ćemo i u Karlovcu ostati neporaženi – kazao je trener Alan Belko.

Za susret su spremni i "nabrijani" svi igrači Varaždina, a utakmica protiv Moslavine u utorak bila je tek nešto teži trening.

- Mi u svakoj utakmici, bilo gostujućoj, bilo domaćoj, idemo na pobjedu. Imamo odlične igrače, forma je na visokoj razini, a očekujem da ćemo je kako odmiče vrijeme, sve više podizati – kazao je Belko.

Ekipa Alana Belka izgleda na parketu impresivno, ali svih šest dosadašnjih utakmica (i pobjeda) bilo je tek kao svojevrsno zagrijavanje za Karlovac. Prednost Dabrova je dva boda, uz impresivnu gol razliku od čak +75.

Svoj dolazak u Karlovac najavilo je i podosta varaždinskih fanova. Već dugo se vrhunski sport nije igrao u Varaždinu, a još duže neka ekipa iz varaždinskog kraja nije bila na samom vrhu tablice.

Napomenimo da će nakon Karlovca varaždinski rukometaši imati nešto duži odmor, jer će se susret sa Đakovom, radi zauzetosti dvorane, igrati u utorak, 29. listopada.

Komentari