Velik odaziv vozača za Kajkavijanu 2015

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 11.06.2015. 16:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Asi

Rok za prijave na ovogodišnju Kajkavijanu 2015, ultimativni test snage i izdržljivosti, ali i vrhunski užitak u vožnji na najljepšoj utrci u Hrvatskoj, polako se primiče svojem kraju. No već sada je odaziv vozača odličan, koji se prijavljuju iz cijele Hrvatske, a dijelom i iz inozemstva.

Svi koji još dvoje ili se nisu odlučili, mogu to učiniti do 15. lipnja, a sve informacije o prijavama nalaze se na sljedećem linku –> www.bbk-asi.hr/kajkavijana-2015. Natjecatelji najduže kategorije Kajkavijane, one od 245 kilometara, startaju točno u ponoć, a kretat će se s varaždinskog Kapucinskog trga, u ponoć s petka na subotu 20. lipnja.

Sudionici „Male Kajkavijane“, rute duge 135 kilometara, startat će u subotu u osam sati, a debitanti na „Mom prvom Kaj maratonu“ dugom 85 kilometara kreću u 10 sati.

Svakako vrijedi spomenuti i novost ove godine, a to je utrka žensko-muških timova na stazi Male kajkavijane, stoga sve natjecateljice koje sumnjaju u svoju spremnost, mogu pronaći biciklističkog partnera i prijaviti se u ovoj kategoriji. Kako bi motivirali žene da se prijave u što većem broju, organizatori im nude u pola niže cijene startnina po kategorijama, odnosno besplatno sudjelovanje ženama u kategoriji Kajkavijane!

Za sve natjecatelje osigurana je večera i piće na cilju, okrijepa na Ivanščici, pratnja i prijevoz za odustale zbog tehničkog kvara ili nezgode, pamučna majica, personalizrani startni broj i diploma. Oni najuspješniji po svim kategorijama dobit će i plakete i medalje, a bogati poklon paketi osigurani su za pet prvoplasiranih u svim kategorijama.

Po prvi put ove će godine start utrke, ali i bogat popratni program, biti održani na Kapucinskom trgu. Ondje će neposredno nakon što se isprate natjecatelji najkraćeg maratona, u subotu od 10 sati natjecanje djece biciklista. Program će se nastaviti u večernjim satima, proglašenjem pobjednika, koncertom i partyjem na otvorenom.

Komentari