NK SLOBODA

Velika reorganizacija i ambiciozni planovi NK Sloboda

Objavljeno: 12.10.2022. 13:53

Zadnja izmjena: 12.10.2022. 14:08

U utorak,  11. listopada održana je redovna sjednica Uprave NK Sloboda Varaždin na kojoj su predstavljeni novi članovi IO te je prezentirana nova reorganizacija Uprave kluba.

Uz predsjednika kluba, Ervina Jergana , sada Upravu kluba čine: Željko Žmegač (direktor AC Group d.o.o.), Mario Mihinjač (Unicredit), Željko Lilovac, Veljko Milisavljević (direktor Zelene gradnja d.o.o.), Antonio Valjak (direktor Terralog d.o.o.), Renato Poljak (direktor Monta-projekt d.o.o.) i Tomica Drvar-Trtinjak (Travelego d.o.o.). Riječ je o dokazanim poduzetnicima koji su pokazali spremnost staviti se na raspolaganje klubu te pomoći svojim iskustvom i resursima, tvrde u klubu. Tajnik kluba je Nedeljko Novak.

Najavljene su daljnje akvizicije u IO kluba u nadolazećem razdoblju od šest mjeseci te su prezentirani i definiraniu ciljevi za sezonu 2022/2023. i do kraja 2024.godine. Naglasak se stavlja podizanje kvalitete Škole nogometa, seniorski pogon te ulaganja u marketing i prepoznatljivost kluba.

  • Prvi korak ka podizanju kvalitete Škole nogometa su novi reflektori na stadionu Sloboda odnosno rasvjeta na pomoćnom terenu i na cijelom stadionu oko glavnog terena. Rasvjeta će biti velika pomoć u organizaciji Škole nogometa koju vodi mladi Saša Pokos, tako će mlađi uzrasti imati priliku trenirati i u večernjim satima, na pomoćnom ili glavnom terenu. Zbog navedenog, NK Sloboda Varaždin zahvaljuje se Gradu Varaždinu i Zajednici sportski udruga grada Varaždina na ulaganju u stadion čime će se kvaliteta Škole nogometa podići na višu razinu.
  • Razvoj seniorske momčadi drugi je veliki cilj i zadatak Uprave kluba, a veliku podršku dobio je sadašnji trener Miljenko Telebar, koji pokazuje veliki entuzijazam u radu s vrlo mladom ekipom. Cilj kluba je dovesti nekoliko pojačanju za slijedeću polusezonu, izboriti ostanak u 1. ŽNL te u sezonu 2023/2024. ući sa ekipom koja će se boriti za ulazak u Elite ligu.
  • Cilj nove Uprave kluba je i povećati budžet kluba, osigurati financijsku stabilnost te u suradnji sa trenerima, roditeljima djece i svim simpatizerima kluba omogućiti rast kluba na svim razinama.

- Uprava kluba je za slijedeći tjedan najavila potpisivanje marketinško-sponzorske suradnje s velikim hrvatskim brandom, s čime će upoznati javnost nakon potpisivanja, najavio je predsjednik NK Sloboda Ervin Jergan.

Komentari