Veterani NK Varaždina osvojili prvo mjesto na turniru "Đuro Kulčar"

Objavljeno: 27.12.2015. 18:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

U dvorani Graberje proteklog vikenda održan je 1. KUP "Đuro Kulčar" u malom nogometu veteranskih ekipa grada Varaždina u organizaciji Udruge za promicanje i očuvanje tradicije nogometa u Varaždinu Đuro Kulčar iz Varaždina uz suradnju Zajednice športskih udruga Grada Varaždina...

U dvodnevnom natjecanju nastupili su veterani NK Zelengaj, NK Sloboda, NK Varteks i NK Varaždin koji su prezentirali odličan nogomet.

Igralo se po sistemu svaki sa svakim da bi na kraju o pobjedniku odlučivala gol razlika što je veteranima NK Varaždin donijelo prvo mjesto i osvajanje velikog pehara te kompleta dresova.

Drugo mjesto pripalo je ekipi NK Zelengaja dok je treće mjesto pripalo NK Slobodi i četvrto ekipi NK Varteks.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Roman Horvat /NK Zelengaj. Titulu "najbolji vratar" ponio je Ervin Jergan /NK Sloboda, dok je za Fair Play nagrada pripala ekipi NK Varteksa.

Prilikom uručivanja nagrada, predsjednik udruge, Božidar Vučetić, izrazio je veliko zadovoljstvo za odličnu organizaciju turnira, atmosferu i prekrasno zajedničko druženje svih sudionika turnira te uz zahvalu ekipama na odazivu pozvao ih na 2. turnir iduće godine u još većem broju sudionika.

Komentari